groep2015 640x480

De Notenkrakertjes brengen dit jaar: De club van lelijke kinderen!

Zaterdag 21 en zondag 22 maart is het weer zover, de 30e uitvoering van Jeugdmusicalvereniging De Notenkrakertjes uit Winkel.

We pakken tijdens dit jubileumjaar extra groot uit. We hebben bijvoorbeeld geïnvesteerd in een beamer waarmee wij ons decor gaan projecteren. Hierdoor is het mogelijk om zelfs bewegende achtergronden te krijgen. Het ziet er veel belovend uit!

Een hoop leuke veranderingen, nieuw decor en veel nieuwe musicalsterren. De regie is dit jaar voor de 16e keer in handen van Marianne Wijnker en de muzikale leiding in handen van Paul Beers, die alweer voor de 12e keer deze taak op zich neemt. Met veel plezier hebben zij een half jaar lang, elke woensdag avond, gerepeteerd met 34 notenkrakertjes. Het resultaat mag er wezen!

Wij hebben deze keer gekozen voor de eigentijdse musical “De club van lelijke kinderen”. De club van lelijke kinderen is een musical geschreven naar het inmiddels bijna klassieke boek van Koos Meinderts.

Schone straten, gratis amusement en geen lelijke kinderen meer. Dat zijn de beloftes van Generaal Isimo. Wie wil dat nou niet? Hij wordt gekozen tot nieuwe leider van het land. Als hij zijn beloftes daadwerkelijk nakomt ontstaat er onrust. Honderden kinderen laten verdwijnen, ook al zijn ze lelijk, dat kan natuurlijk niet! Gelukkig zijn twee van hen, Paul en Ellen, ontsnapt. Krijgen zij het voor elkaar om een eind te maken aan deze nachtmerrie?

IMG 2244-BorderMaker

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan zaterdag 21 maart om 20.00 of zondag 22 maart om 14.00 naar de zaal van Cafe Beentjes in Winkel. Je mag natuurlijk ook twee keer komen kijken!

De toegang voor kinderen tot 12 jaar bedraagt 5 euro en voor volwassenen 8 euro.

Reserveer alvast een plekje in de zaal: 0226-411776 / 0226-413046

www.notenkrakertjes.nl

Foto: Ingezonden