IMG 4363-BorderMaker

Enige tijd geleden schreef ik dat we naarstig op zoek waren naar een nieuw contactpersoon voor Nieuwe Niedorp.

Via via kwamen we aan de weet dat de familie Martens dit graag wil doen. Wij zijn heel blij met alle meedenkers, die geholpen hebben om deze nieuwe contactpersonen te vinden. Alle kernen zijn nu voorzien van één of twee contactpersonen.

We vragen nu alleen nog uw hulp om een persoon te vinden, die voor ons het facebook gebeuren wil en kan bijhouden. Bel ons wanneer u een goed idee heeft of iemand kent. De telefoonnummers kunt u vinden op onze website.

Veel mensen zijn alweer druk aan het snoeien en opruimen geweest in hun tuin. Morgen heb ik alweer de tweede bespreking met de RODI over de invulling van Nazomerkrant. De voorbereidingen voor ons mooie evenement zijn al in volle gang! Bent u al enthousiast geworden om dit jaar mee te doen met het Nazomeren in Niedorp (op 15 en 16 augustus 2015 van 10.00-17.00 uur), dan kunt u zich aanmelden via onze website www.nazomereninniedorp.nl. Uw aanmelding komt dan direct bij de juiste contactpersoon terecht. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met deze contactpersoon of met het secretariaat. U kunt zich uiterlijk opgeven tot 30 april 2015!

Wacht niet te lang (anders kunt u niet meer in de Nazomerkrant worden opgenomen als deelnemer)!!!!

Tine van den Berg (medewerker PR Nazomeren in Niedorp).