IMG 20191214 WA0005

Vandaag hebben Marieke en Marieke weer van alles te vertellen.

Lees hun ervaringen:

Gister was er een rit van 250 km van Honningsvåg naar Alta . Daar aangekomen waren we erg optijd en was er tijd om naar een husky farm te gaan en een tocht te maken met Huskies met een slee door t bos . De groep werd in tweeën verdeeld en wij zaten in de eerst ronde ..... inmiddels zijn wij ingedeeld bij de teams die toch altijd wel als eerste op plaats van bestemming aankomen ! Yessss.

IMG 20191214 WA0008

Prachtige dieren die er duidelijk zin in hadden om een stuk te rennen ! Ruim een uur duurde de tocht waarbij een paar andere team leden de schrik van hun leven kregen doordat ze in het pikke donker oog in oog kwamen te staan met een gruwelijk groot eland met een jong. Moeder eland schrok van de honden en de mensen schrikken van het enorme dier. Na deze heftige ontmoeting was er een haardvuur waar we omheen op konden warmen .het duurde voor ons even voordat wij door hadden dat het niet een sterk verhaal was maar de werkelijkheid!

IMG 20191214 WA0006

Achteraf en met de nodige alcoholische versnaperingen erbij is de eland steeds groter en gigantischer geworden in de nacht .... we hebben er ... achteraf... veel om gelachen !

De nacht was kort en na een stevig ontbijt zijn we onderweg nu !

Wie een donatie wil doen voor dit goede doel, kan terecht op de speciale donatie-pagina.