IMG 20191212 WA0006

Vandaag alweer mooie belevenissen van Marieke en Marieke.

Lees hun ervaringen:

Na uitstel van bezoek aan de Noordkaap gister was het verlangen om vandaag wel te gaan , alleen maar sterker geworden ! En toen we vanmorgen hoorden dat we konden gaan ... waren we super blij. T was op het randje van of het kon... de storm was dan wel iets minder .... maar voorzichtigheid was nog steeds geboden !

IMG 20191212 WA0003

Daar gingen we dan , we stonden optijd voor de slagboom waarvandaan het konvooi zou vertrekken . De skikettingen gemonteerd en hop daar vertrokken we in met een heel konvooi achter de sneeuwschuiver aan . Aangekomen bij t noordelijkste punt werd pas duidelijk waarom dit een tot de verbeelding sprekende plek is!

IMG 20191212 WA0008

Eindelijk waren we daar... en wat er dan door je heen gaat.....? De onwaarschijnlijke schoonheid van die plek daar , de stuivende sneeuw de bijzondere licht inval ... in combinatie met de toch wel aanwezige vermoeidheid , leverde een wirwar aan emotie op! Overweldigend fantastisch briljant buitengewoon en nog mrrr van soort gelijke superlatieven waren de beste woorden die dicht bij komen bij wat ik voelde!

IMG 20191212 WA0009

De snijdende wind en de bittere kou voelde je daardoor (bijna) niet ! We hebben de Noordkaap gehaald en we zijn blij en trots ! We hebben het noorder licht gezien !

IMG 20191212 WA0005

We kunnen tevreden aan de terugreis gaan beginnen .... we zijn nog niet klaar ... we mogen nog een week genieten ! En dat gaan we doen !

Morgen meer nieuws, de dames gaan nu eerst heerlijk slapen in een warm bed.

Wie een donatie wil doen voor dit goede doel, kan terecht op de speciale donatie-pagina.