klankschaal 2 002 BorderMaker

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Voor je op vakantie gaat moet er nog van alles. Langzamerhand trekt alle energie uit je lijf. Je bent wel moe, maar niet ontspannen. Je bent steeds zo aan het nadenken dat je er ook niet meer lekker van slaapt. Dingen gaan je steeds meer irriteren en je voelt je uit balans…

Herken je iets uit bovenstaande? Kom dan naar het klankschaalconcert op 4 juli en ga ontspannen de zomer in! Klankschalen hebben de eigenschap sterk te resoneren. De trillingen die de schalen voortbrengen, zoeken zich een weg door het lichaam, dat voor een groot deel uit water bestaat. Mensen ervaren verschillende voordelen wanneer zij een klankschaalconcert bijwonen:

- Diepe ontspanning

- Balans in lichaam en geest

- Van denken naar ervaren

- Blokkades kunnen worden opgeheven

- Verbetering van het slaappatroon

Het concert wordt gegeven door Wilma Beers. Vanuit haar muzikale activiteiten en sociaal werk achtergrond raakte zij gefascineerd door het effect van klankschalen. Veel mensen zoeken naar een manier om te ontspannen, zonder dat het meteen zweverig wordt. Dit is heel concreet: je ligt lekker te luisteren naar fijn geluid, je voelt het in je lichaam en je ontspant.

Het klankschaalligconcert is op donderdag 4 juli in Cultuurhuis de Kolk in Lutjewinkel. Het start om 20.00 uur en de entree is 15 euro. Inschrijving is noodzakelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina: Wilma Beers – ontspanning met klankschalen.