IMG 4326-BorderMaker

Floralia

Het bestuur van het Bloemencorso wenst de Floralia veel plezier en succes toe!

Bloemencorso is al druk in de voorbereiding!

Creativiteit viert weer hoogtij bij de groepen. Verder is het Bloemencorso al flink vertegenwoordigd langs de weg: Overal zie je de borden, je kunt er niet omheen! Dit 110e jaar doen er 21 corsogroepen mee (waarbij nummer 1 altijd het Kindercorso is) en de ideeën zijn ook weer veelbelovend. Dus kom dat zelf beleven op 25 september!

Kindercorso

De kindercorsoschuur is hartstikke vol met 30 wagentjes! Wij hebben al enkele vergaderingen achter de rug, Jordi oefent iedere dag de chichi-wa & de polonaise, Mart oefent ieder avond met lijm. Jan heeft voor alle problemen al een oplossing gevonden. En Tanja en Annemarieke draaien op volle toeren en ervaring. Vrijdagavond 23 september gaan "onze mannen" een technische keuring houden bij alle kindercorso wagentjes en fietsen. Zij letten op goed rijdend materiaal, de staat van(zwenk)wieltjes en banden, maar bovenal... is het veilig. Iedereen veel plezier met jullie Corsowagentjes!

Voorverkoop

Op 21 september (’s avonds) worden de programmaboekjes alias entreebewijzen weer in de voorverkoop aangeboden. In de voorverkoop kost de entree €4,= in plaats van €5,=!! Daarna is het nog mogelijk om de programmaboekjes in de voorverkoop te kopen bij:

Peter Otjes, Dorpsstraat 48, Winkel

Jel Jimmink, Plantsoenstraat 9, Lutjewinkel (alleen op zaterdagmorgen tussen 9:00 en 12:30 uur!)

Zet in je agenda:

Belangrijke data Corso
Woensdag 21-sep Voorverkoop programmaboekjes
Donderdag 22-sep Bloemen delen
Vrijdag 23-sep Ronde jury en uitdelen boekjes aan groepen
Zondag 25-sep Bloemencorso


Het bestuur wenst iedereen veel succes met de voorbereidingen!