IMG 3846-BorderMaker

In het kader van ons thema Wereldsteden hebben wij wereldreizigers uit eigen dorp uitgenodigd om te vertellen over hun verre reizen.

Zij vertellen over hun avonturen en laten foto’s en films zien op zondagmiddag 18 september op het Kerkplein. U kunt de avonturiers vinden voor de camper. Om 13.00 uur bijten Jan en Ina Barten de spits af en om 14.30 uur vertellen de Opa’s on Tour over hun motorreizen. Op het Kerkplein staat ook Wiebe Halbersma van NEF fotografie met een kraam. U kunt bij hem terecht met allerlei vragen op het gebied van fotografie.

Bent u enthousiast geworden na het horen van de belevenissen van de wereldreizigers en bij de tips van NEF fotografie dan kunt u direct een reisje boeken bij de naastgelegen kraam van Miranda Billekens. Zij is reisadviseur en kan u van alles vertellen over reizen over de hele wereld.

Tijdens de Floralia is er een Rabo speurtocht voor alle kinderen. Bij de Hoofdpoort op ’t Hoefje kunnen zij een Floralia-paspoort halen. Achterop dit paspoort staan vragen die betrekking hebben op wereldsteden maar ook op de Floralia. Jonge kids die nog niet kunnen lezen en schrijven kunnen het natuurlijk gezellig samen met hun ouders doen. Als alle vragen zijn beantwoord en de persoonlijke gegevens zijn ingevuld lever je het in bij iemand van een van de poorten. De Rabobank heeft 10 prijzen beschikbaar gesteld voor de gelukkige winnaars.

Op zondagmiddag moet je zelfs langs de douane, dus let goed op!

Heeft u de verkoop van de boekjes gemist?

Deze zijn vanaf donderdag 15 september tot zaterdag 17 september 12.00 uur te koop bij: • Pimpernel Bloemen en meer, dorpsstraat 158

Huur kraan en reserveren lampen

Info: Erik van Beers 0226-410969

Bloemen afhalen:

Donderdag 15 september 20.00 uur Transportbedrijf Hopman Winkelerzand

Inleveren kratten

Maandagavond 19 september kratten inleveren bij Transportbedrijf Hopman tussen 17.00 en 20.00 uur. Zorg dat je op tijd bent!!

Klic-systeem:

Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de ligging van de kabels en leidingen. Dirk Droog kan je er alles over vertellen tel: 06- 50508259

Eenrichtingsverkeer:

Voor het gehele weekend geldt voor de route Hoefje-Dorpsstraat-Schulpweg eenrichtingsverkeer + een parkeerverbod. Tevens willen wij alle dorpsbewoners vragen Niet te parkeren op:

• Plein bij de Roode Eenhoorn

• Vóór de Aldi

• Plein naast Autobedrijf Surink

Prijsuitreiking:

Zaterdagavond 17 september vindt de prijsuitreiking plaats in het Dorpshuis de Prins Maurits. Deze zal via het bordes aan u kenbaar worden gemaakt. Om 20.00 uur de prijsuitreiking voor de jeugd en om 21.30 uur de prijsuitreiking voor de volwassenen.

Zondagavond om 20.00 uur zal de publieksprijs alsmede de Rabo aanmoedigingsprijs bekend worden gemaakt op het podium bij het evenement van de Dahlia Days op het parkeerterrein van de voetbalvereniging.

Markt

Op zondag van 10.00 – 17.00 uur is er bij Pimpernel Bloemen en Meer de Floralia Fair.