IMG 5059 640x480-BorderMaker

Op naar de 28e!

Oké er moet nog het een en ander gebeuren maar de zin is er al! Iedereen is al druk bezig met de corsowagens, het bestuur zet de ‘puntjes op de i’. In totaal 20 wagens zullen deelnemen, inclusief het Kindercorso (nummer 1). De aanmeldingen daarvoor zijn nog nooit zo snel binnengestroomd, vorige week was de kindercorsoschuur al volgeboekt. Mooi om te zien dat de kleintjes (en de jeugd… en de volwassenen!) zo enthousiast zijn!

Wagens opmeetavond – vrijdag 12 september

Het heet nog zo maar de nadruk ligt op de technische- en veiligheidscontrole! Natuurlijk gaat het bestuur daarna zoals altijd de indeling doen. Elke groep heeft inmiddels het tijdsschema ontvangen.

Kindercorso

De bloemen zijn uitgezocht en besteld, nu nog 2 ½ week voordat jullie je karretjes mogen showen aan het publiek! Spannend!!! We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij! Wij zijn er klaar voor… Ruim voor het Corso wordt iedere deelnemer nog geïnformeerd over het Corsoweekend. Als je nog vragen hebt, kun je uiteraard terecht bij het Kindercorsoteam. Telefonisch via Annemarieke van Veldhuisen (06-38920527) of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Promotie…

Zondag 14 september verschijnt de bloemenkrant, welke wij ieder jaar in samenwerking met de Floralia en Rodi Media uitbrengen. Er staan weer leuke interviews in, dus veel leesplezier! Vanaf 19 september tot het Corso zijn we ook weer te zien op RTV-NH. En, dit jaar voor het eerst gaat ook Schagen FM én Schagen TV commercials uitzenden. Op TV is dat ieder half uur en op de radio is er geen vast schema.

Flyeren

Er wordt al druk geflyerd op verschillende evenementen en openbare gelegenheden. Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt voor verspreiding in de regio Kop van Noord Holland, West Friesland en Kennemerland, maar als je zelf nog naar een evenement (of gewoon naar je werk…) o.i.d. gaat neem dan een stapeltje flyers mee. Ook deze kun je halen bij Marjo Lenstra, Bosstraat 74.

Voorverkoop

Op 24 september (’s avonds) worden de programmaboekjes alias entreebewijzen weer in de voorverkoop aangeboden. In de voorverkoop kost de entree €4,= in plaats van €5,=!! Daarna is het nog mogelijk om de programmaboekjes in de voorverkoop te kopen bij:

Peter Otjes, Dorpsstraat 48, Winkel

Jel Jimmink, Plantsoenstraat 9, Lutjewinkel (alleen op zaterdagmorgen tussen 9:00 en 12:30 uur!)

Spelden

Ook dit jaar kun je voor de –voor sommigen onmisbare- spelden weer terecht bij Marjo Lenstra (De Kastenwinkel), Bosstraat 74 in Winkel. Er zijn twee lengtes, 38 en 50 mm. Per doos kosten ze €12,=.

Entreeposten gezocht!

We zoeken nog steeds vrijwilligers voor onze entreeposten. Vooral het tijdstip vanaf 15:45 uur is zeer gewenst! Dus, wil je op deze manier bijdragen aan het Bloemencorso, meld je dan aan bij Marc Langedijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-20843090.

 

Zet in je agenda!

Vrijdag 12 september Wagens opmeten en indeling groepen

Woensdag 24 september Voorverkoop programmaboekjes

Donderdag 25 september Bloemen delen

Vrijdag 26 september Ronde jury en uitdelen boekjes aan groepen

Zondag 28 september BLOEMENCORSO!!!

Zaterdag 1 november Feestavond