IMG 4447 640x480-BorderMaker

Nog ruim 1 week te gaan……… !

STATIEGELDACTIE Za. 13 SEPTEMBER:

Vorig jaar was een groot succes ! Zaterdag 13 september staan we weer vanaf 10.00 bij de ingang van de Jumbo om ons evenement te promoten. Ons doel is statiegeld in te zamelen voor de Floralia. Steun ons door statiegeldbonnetje of – flessen aan ons te doneren. Dit kan op zaterdag 13 september maar ook daarna zal er een donatiebox in de winkel blijven staan. Het is enorm welkom. Alvast bedankt en graag tot ziens bij de Jumbo !

Kinderen tot 12 jaar gratis = géén boekje nodig !

De jeugd heeft de toekomst…… Tijdens het Floraliaweekend hebben alle Lagere School kinderen tot 12 jaar gratis toegang!

Bloemenruildienst 

Vrijdag 19 september tot 24:00 uur bereikbaar Ook dit jaar wil Jacqueline Vendrig weer deze taak op zich nemen. Vrijdag 19 september is zij tot 24:00 uur bereikbaar via telnr. 0226 – 41 34 46.

Volgende week zullen wij via de Floralia-mailingslist een lijst van de Floraliagroepen / Priklocaties en telnrs. versturen naar alle contactpersonen v.d. Floraliagroepen die bij ons bekend zijn. Vrijdagavond 19 sept. nà 24:00 uur kunnen de groepen zelf onderling de bloemenuitwisseling regelen.

Lijm: Ons advies is Bisonkit verdunnen met tinner. Dit geeft minder verkleuring van de bloemen. Voor info over de verdunverhouding en de leverancier kunt u contact opnemen met Jan Rood T: 0226 – 41 31 22.

Eenrichtingsverkeer + Parkeerverbod:

Tijdens het gehele weekend geldt voor de route Hoefje-Dorpsstraat-Schulpweg éénrichtingsverkeer + een parkeerverbod. Tevens willen wij alle dorpsbewoners vragen NIET PARKEREN op; - Plein bij De Roode Eenhoorn - Vóór bij de Aldi. - Plein naast Autobedrijf Surink

Donderdagavond 18 September – 19.00 uur; Bloemen lossen bij Transp.bedr.Hopman–Winkelerzand

Alle hulp is welkom.De grote groepen kunnen hun kar neerzetten in de door ons aangegeven vakken zodat de bakken direct op de kar kunnen worden geplaatst i.p.v. op de grond.

Klic-systeem: Wat zijn de regels en hoe kan je boetes voorkomen? Als er palen, (..op de plaats waar het mozaïek/werkstuk moet komen te staan..), in de grond moeten worden geslagen, zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de ligging van de kabels en leidingen. Dirk Droog kan je er alles over vertellen. T: 06 - 5050 8259

BELANGRIJKE DATA:

13-September - Statiegeldactie bij de JUMBO vanaf 10.00 uur

16 of 17-September - Verkoop Floraliaboekjes door Handbalvereniging

17-September - 20.30 uur Poorthoofdenoverleg in de Prins Maurits

18-September (Do.dag) - 19.00 uur Bloemen lossen bij Transportbedrijf Hopman - Winkelerzand

20/21-September - FLORALIA

24-September - 20.00 uur Najaarsvergadering in de Prins Maurits .

Tot slot willen wij iedereen deze week weer alle succes wensen !

Bestuur Floraliavereniging

Annelies Veldman