IMG 5172 640x480-BorderMaker

Was het nou ‘Nazomeren’ of ‘Voorherfsten’?? Het leek meer op het laatste maar ondanks dat had het Bloemencorso (bij de Kastenwinkel van Marjo Lenstra) toch nog aardig wat aanloop!

Warm bij de houtkachel was het ook nog gezellig! Ook de Corsogroepen die de schuren hadden opengesteld hebben tussen de regenbuien door bezoekers gehad.

Bijeenkomst groepen op 21 augustus

Op 21 augustus om 20:00 vindt in café Beentjes weer een bijeenkomst voor de groepen plaats. We delen iets nieuws uit en ook de nieuwe gadgets zijn te koop. En natuurlijk de laatste praktische zaken vóór de Corsokoorts echt gaat stijgen! We stellen het op prijs als van elke groep minimaal één afgevaardigde aanwezig is.

KINDERCORSO

Let op… dit jaar voor het eerst heeft het Kindercorso, vanwege grote belangstelling, deadlines! Als je je vóór 25 augustus opgeeft met onderwerp en beschrijving kom je nog in het programmaboekje. Er kunnen maximaal 30 kindercorsowagentjes in de schuur dus vol=vol! Wacht niet te lang. Na 10 september is het niet meer mogelijk om je op te geven, dat is de datum waarop de bloemen besteld moeten worden! Wil je je nog aanmelden? Dat kan bij Annemarieke van Veldhuisen 06-38920527. Je kunt ook een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Kijk op de website www.bloemencorsowinkel.nl onder de ‘knop’ Kindercorso voor de laatste nieuwtjes. Zet in je agenda:

Belangrijke data Corso

Donderdag 21 augustus Bijeenkomst groepen / bestuur

Maandag 25 augustus Teksten / titels Kindercorso inleveren

Maandag 1 september Deadline teksten programmaboekje

Woensdag 10 september Deadline aanmelden Kindercorso & bloemen uitzoeken

Vrijdag 12 september Wagens opmeten en indeling groepen

Woensdag 24 september Voorverkoop programmaboekjes

Donderdag 25 september Bloemen delen

Vrijdag 26 september Ronde jury en uitdelen boekjes aan groepen

Zondag 28 september BLOEMENCORSO!!!

Zaterdag 1 november Feestavond