IMG 5092 640x480tekra278-BorderMaker

Nog 4 weken te gaan!

Het nazomerweekend achter de rug, Kinderkermis in Winkel gehad en de scholen zijn weer begonnen…... Lieve mensen, het is nog maar 4 weken en dan is het alweer de 3e zondag van September …… Ons Floraliaweekend !

TITELS+BLOEMBESTELLINGEN:

Alle titels binnen maar nog niet alle bloemenbestellijsten. Graag voor het eind van deze week (=22 aug.) de bloembestellingen aan ons doorgeven ? Ga naar onze site om de benodigde bloemen te bestellen zodat wij als vereniging voor de juiste hoeveelheid bloemen zorg kunnen dragen. Hulp nodig bij het berekenen van het aantal m²? Bel Hans van Dam T: 0226 – 42 19 69.

RAAMBILJETTEN en FLYERS:

Een dezer dagen zullen we onze prachtig reclamespandoeken weer langs de weg plaatsen. Uiteraard hopen we dat deze door veel mensen goed zullen worden opgemerkt en we nog meer bezoekers mogen ontvangen. Wil je zelf ook nog graag je vrienden/kennissen van buiten het dorp, op je werk of bij je sportclub over onze Floralia vertellen ? Bel even naar Astrid Brouwer T: 0226 - 41 18 79 voor de mooie Floraliaflyer en deel ze uit. Vrienden/Kennissen verrassen met een Floralia-Cadeaubon, is natuurlijk ook ‘n bijzonder leuk idee !

SPELDEN:

Spelden zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Julius aan de Dorpsstraat 103. Denk eraan om bij bestelling van grotere hoeveelheden, dit op tijd bij Margriet aan te geven ?

VLAGGEN:

Het dorp wordt extra feestelijk als we collectief met het hele dorp de Floralia-vlag ophangen. Deze is verkrijgbaar bij Agrarisch Centrum Dirk van de Bel aan Dorpsstraat 38-a.

LOTEN EN DONATEURS:

Mocht je geen kinderen aan de deur hebben gehad voor loten maar wil je toch de Floralia financieel ondersteunen? De loten zijn nog verkrijgbaar bij Boekhandel Margriet Julius. Daarbij maak je kans op een Ballonvaart of één van de vele tegoedbonnen te besteden in de omgeving. Natuurlijk is het ook NU nog mogelijk om donateur te worden van onze vereniging. Met een storting op bankreknr. NL46 RABO 0344 9503 36 t.n.v. Floraliavereniging te N.Niedorp heb je automatisch een stem in het beleid en geef je toekomst aan onze vereniging. Heb je leuke ideeën? We horen ze graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  .

BELANGRIJKE DATA:

22-Augustus - Uiterlijk inleveren bloemenbestellijst .

?.- September - Trekking loterij

16 en/of 17-September - Verkoop Floraliaboekjes door de Handbalvereniging

Wo 17-September - 20.00 uur Poorthoofdenoverleg in Pr.Maurits

Do.18-September - 19.00 uur Bloemen lossen Transportbedrijf Hopman - Winkelerzand

20/21-September - FLORALIA

Wo 24-September - 20.00 uur Najaarsvergadering in Dorpshuis De Prins Maurits

Zo, dit was het weer voor deze week. Voor alle overige informatie en/of gemiste “Nieuwsflitsen” verwijs ik jullie naar onze site www.floralia-nieuweniedorp.nl .

Veel succes deze week !

Namens het Bestuur van de Floralia,

Annelies Veldman