IMG 4216 BorderMaker

Omdat er geen echte voorjaarsvergadering van het Bloemencorso in Winkel kon worden gehouden deze week. Stellen wij de nieuwe bestuursleden graag even via deze weg aan u voor.

De komende dagen vertellen de personen zelf even iets over zichzelf en het Bloemencorso in Winkel

Monique van den Kommer

Hoi, Mijn naam is Monique van den Kommer. Ik heb samen met mijn man een installatiebedrijf die wellicht de meeste onder ons wel kennen, binnen het bedrijf zorg ik voor de administratie en andere rand taken die dat met zich mee brengt. Wij hebben twee dochters van 17 en 14 jaar, de hele familie is wel besmet met het corso virus.

Dat ik in Winkel kwam wonen op mijn 16e, ben ik door een vriendin meegenomen om te helpen bij een Corsogroep, dit heb ik jaren gedaan. Daarna een aantal jaren bij floralia groepen geholpen omdat wij toen woonachtig waren in Nieuwe Niedorp. Sinds 2007 zijn wij weer actief geworden bij de Corso, mijn man bij een grote groep en mijn jongste dochter bij een jeugdgroep, de ander verleent hand en span diensten.

Nadat ik gevraagd ben of ik interesse had om bij het bestuur te komen, lijkt het mij erg leuk om de corso eens van de andere kant te benaderen. Ik houd van dingen organiseren en van de dingen die de corso met zich meebrengt.

Ik wil graag met het bestuur kijken of we nog vernieuwingen kunnen realiseren, dat zal dit jaar niet meer mogelijk zijn vanwege het corona en de korte tijd die dat met zich meebrengt, laten wij hopen dat het corona snel achter ons is, en dat er dan besloten kan worden om het corso van 2020 toch doorgang te geven.

monique