20200319 104932 BorderMaker

Op deze regenachtige dag borrelt er heel veel inspiratie op, om leuke verhalen te schrijven voor het mei-nummer van PeWi´s Nieuwsblad. Met een grote glimlach op mijn gezicht, zit ik de stukken te schrijven en omdat ik precies weet wat er in het komende blad komt te staan, schrijf ik dit met een glimlach, want er zitten weer een aantal verrassende verhalen tussen.

Ook deze keer zullen 64 pagina´s vol staan met uiteenlopende zaken, ondertussen wordt alweer nagedacht over het juni-nummer dat langzaam begint vol te lopen, al is dat alleen nog maar in mijn hoofd.

In de week van 10 mei zal het eerstvolgende nummer in de bus vallen van de abonnees.

Wie nog geen lid is van het blad, kan dit nu nog regelen, want dan valt niet alleen nummer 61 (mei 2021), maar ook nummer 60 (april 2021) nog bij u in de bus.

 

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing.

Pagina 46 47 BorderMaker