IMG 2889 BorderMaker

Alle raadsleden van de Gemeente Hollands Kroon gaan een keer met Burgemeester Rian van Dam op pad, om haar het hele gebied beter te leren kennen.

In februari ging de Burgemeester als eerste op pad met Raadslid Enno Bijlstra en samen bezochten ze een aantal plekken in de voormalige gemeente Niedorp. Zo werd er o.a. een bezoek gebracht aan o.a. het Klooster in Nieuwe Niedorp.

Op deze woensdag was het de beurt aan Raadslid Petra Borst-Koorn om de Burgemeester een aantal mooie dingen in onze omgeving te laten zien.

De reis ging dit keer naar Oude Niedorp, waar een bezoek werd gebracht aan voormalig Wethouder van Niedorp, de heer Jan Mastemaker, die samen met zijn vrouw Attie de koffie en gebak al klaar had staan.

De heer Mastemaker weet heel veel leuke details te vertellen, daarom was het leuk om dit samen met Raadslid Borst-Koorn te doen. Natuurlijk werd er ook nog even in Oude Niedorp rondgelopen.

De komende tijd komen ook de overige raadsleden aan de beurt en zo zal de Burgemeester op uiteenlopende plekken in de grote gemeente komen.