20200912 131208 BorderMaker

Vandaag kwamen wij terecht in Barsingerhorn bij Abraham Cees.

Toevallig was de naam van ondergetekende al even gevallen in een gesprek eerder op de dag, "misschien staat hij zomaar voor de deur" en dat gebeurde.

Want Cees is al een bekende van PeWi sinds de jaren tachtig, toen hij al te vinden was in het uitgaanscircuit in de regio en dat is trouwens af en toe nu nog het geval. Cees is erg van de gezelligheid en heeft altijd wel wat te vertellen. 

Dat gebeurde dan ook op deze zaterdag, toen er een bezoek aan hem werd gebracht, het bleef niet bij een kort praatje en werden er enorm veel oude herinneringen naar voren gehaald.

Voor zijn kinderen speelt Cees regelmatig voor taxichauffeur, want als de vriendjes en vriendinnetjes iets verder wonen is het in het donker fijner om ze even op te halen of weg te brengen, of er worden naar de sportverenigingen in de regio ritjes gereden, zo blijft Cees ook meteen op de hoogte van het reilen en zeilen van zijn kroost. 

Samen met zijn vrouw Edith heeft hij een mooi plekje uitgekozen om te wonen met een geweldig uitzicht dat niet in geld is uit te drukken.

Cees van harte met dit jubileum en nog vele jaren in goede gezondheid.