kna groepsfoto paniek op de 13e 002

Op dit moment zijn wij nog druk aan het oefenen voor het blijspel: Paniek op de 13de, geschreven door Peter Damen. Het begint al aardig vorm te krijgen. De kleding is al zo goed als volledig en de decorstukken worden ook her en der opgehaald en omgebouwd om er voor te zorgen dat we de uitstraling hebben van een warenhuis eind jaren 60.

De cast is sinds deze maand weer compleet na een periode van ziekte en zwangerschap. (één voordeel is wel dat de zwangere buik gegipst kon worden zodat ze die weer kan dragen in het stuk voor haar rol)

Iedere woensdag oefenen we met veel plezier in cultuurhuis "de Kolk" in Lutjewinkel. Van 20:00 tot 22:00 uur zijn we volop bezig met het neerzetten van het stuk. Onder leiding van onze regisseuse Tilly Schaafsma- Leguit worden we geïnspireerd om onze rollen uit te diepen en onze karakter vorm te geven. En dat is soms best wel een uitdaging!

Ondertussen zijn we ook druk bezig met het maken van een nieuwe website. Hou onze Facebook en Instagram in de gaten wanneer hij in de lucht gaat! kna1927.nl

De komende tijd zal u veel van ons gaan horen en zien, dus houd ons goed in de gaten en volg ons op social media en reageer op onze prijsvraag en maak kans op 2 vrijkaarten! Ook onze sponsoren gaan we binnenkort benaderen.

Onze uitvoering zal plaatsvinden op 7 en 8 februari 2020 in Dorpshuis Prins Maurits, Nieuwe Niedorp. Nieuw is onze VIP-arrangement (inclusief eten)! Kaarten zijn al binnenkort online te bestellen op www.dorpshuisprinsmaurits.nl.

kadobon KNA1927