IMG 0806 640x480 BorderMaker

Enkele buurtbewoners van Bouwlocatie ‘De Zwerm’ in Winkel komen met een plan, dat ze graag met u willen delen:

Een voorbeeld voor toekomstig bouwen in Hollands Kroon?

Op donderdag 19 december organiseren wij voor omwonenden van ‘De Zwerm’ en iedereen die belangstelling heeft voor duurzaam bouwen of zelf (ver)bouwplannen heeft een informatieve bijeenkomst.

Gasvrij bouwen is inmiddels de eis voor nieuw te bouwen woningen, maar belangrijker is de vraag: Wat is er NU mogelijk in de praktijk? Ontwerp, nieuwe materialen en toepassingen en al het overige dat nodig is om tot een duurzame en aantrekkelijke leefomgeving te komen. Wij hebben Nico Dekker van architectenbureau TAATS bereid gevonden hierover een presentatie te houden. Ook zaken als regelgeving en subsidies komen aan bod. Wat helpt en wat niet? Aan welke informatie is behoefte? Wij informeren en nemen hierover contact op met de gemeente.

Omwonenden mogen in januari meedoen aan het beoordelen van de ingediende plannen. Inwoners die de avond bezoeken zijn daarna beter in staat om tot een verantwoorde keuze te komen.

Wij zien u graag op:

DONDERDAG 19 DECEMBER OM 19.30 UUR

SPORTKANTINE NIEDORPHAL WINKEL

De toegang is gratis. Graag even aanmelden op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook als u verhinderd bent maar wel vragen/opmerkingen over dit onderwerp heeft kunt u ons mailen. U krijgt dan later bericht van ons.