IMG 3755 BorderMaker

CADEAUTJE VOOR MOEDERS IN HET RUNDVEEMUSEUM IN AARTSWOUD

Zondag 12 mei wordt Moederdag extra zonnig gevierd in het Rundveemuseum. Alle moeders hebben op die middag tijdens de openingsuren van 13.00- 16.30 uur gratis toegang. Uiteraard vergezeld door hun kind(eren).

Dat heeft wel een goede reden. Moeders verdienen een dag extra aandacht omdat ze zichzelf wegcijferen als het om hun kinderen gaat. Ook dieren zorgen goed voor hun jongen en proberen ze te behoeden voor gevaar. Dat is in het Rundveemuseum duidelijk zichtbaar omdat de kalfjes bij de moederkoe blijven. Ook in het weiland is te zien dat er altijd een wakend oog is. Er zijn momenteel veel jonge dieren en het terrein met de omringende natuur is een lust voor het oog. En natuurlijk is er verder in het museum van alles te ontdekken voor jong en oud. En voor moeders natuurlijk……

Het Rundveemuseum Aat Grootes is elke woensdag, zaterdag en zondagmiddag geopend van 13.00 tot 16.30 uur en is te vinden aan de Schoolstraat 43 in Aartswoud. De entree bedraagt 3,50 euro, kinderen vanaf 4 tot 12 jaar betalen 1,50. Vrienden van het museum hebben vrij toegang.

Voor meer informatie: www.rundveemuseum.nl