IMG 4939aa BorderMaker

Er zijn positieve veranderingen gaande bij Maria Mater in 't Veld van Woonzorggroep Samen.

De laatste jaren verdwenen er steeds meer activiteiten en daarmee ook de gezelligheid uit het gebouw.

Een aantal initiatiefnemers is eind vorig jaar bij elkaar zitten en heeft samen zitten denken of dit niet anders kan en het antwoord op deze vraag is ja.

Vanaf 2019 komen de activiteiten terug in de recreatieruimte en ook gaat men één keer per maand weer samen eten.

Verder komt er elke maand een muziekoptreden en zijn er nog veel meer plannen.

De bewoners kunnen lid worden van "Club Mater" voor een laag bedrag en profiteren van alle voordelen die de club gaat bieden.

Op de speciale bijeenkomst, waar de lancering was van de nieuwe club, waren zeer positieve reacties van de bewoners te horen, die zich massaal gingen inschrijven voor dit mooie initiatief.

(UPDATE)

Ledenaantal Club Mater stijgt snel

Voor een vast bedrag per maand kunt u onbeperkt gebruik maken veel verschillende sociale activiteiten in en om Maria Mater. U betaalt niet meer los voor de koffie of bingo, maar een vast laag maandbedrag; €20,- voor bewoners en/of klant van Samen en €30,- voor mensen uit het dorp.

Hiervoor krijgt u:

• Elke ochtend gratis koffie/thee en tijdens alle activiteiten

• Eens per maand samen eten

• Gratis deelname aan de Bingo

• Deelname jaarlijkse Club-dag (uitje of feestje)

• Maandelijkse muziek-, filmmiddag • Vele mogelijkheden om nieuwe activiteiten op te zetten

De organisatie van Club Mater is in handen van vrijwilligers en (buurt)bewoners. De leden bepalen welke activiteiten er georganiseerd worden afhankelijk van hun wensen.

U kunt eenvoudig lid worden door het aanmeldformulier volledig in te vullen en in te leveren bij Mirjam Winter (medewerker welzijn-activiteitenbegeleiding). Ook voor meer informatie kunt u bij Mirjam terecht via m.winterowoonzorggroepsamen.nl

Club Mater is een initiatief van vrijwilligers en (buurt)bewoners en wordt ondersteund door Woonzorggroep Samen, Vrienden van Maria Mater, KBO en Microsoft.