IMG 8623aa BorderMaker

Zondag vierde "IJs en Volksvermaak", de ijsvereniging uit Nieuwe Niedorp een feestje.

De vereniging bestaat namelijk 130 jaar, nou ja eigenlijk al 131 jaar. Hoe verzin je nu een feestje als er geen ijs ligt, dan laat je de bestuursleden een avondje bij elkaar zitten om iets leuks te bedenken. daar kwam uiteindelijk een heel leuk idee uit naar voren. Een gezellige puzzelrit op de fiets voor de leden en daarna een gezellige bbq in het clubgebouw.

IMG 8558aa BorderMaker

De tocht ging door de dorpen, Oude Niedorp, Aartswoud, Winkel en Nieuwe Niedorp. Onderweg moesten er verschillende sportieve activiteiten worden gedaan, zoals gaten trappen, Hooivork werpen en ringsteken op de fiets, dit zorgde voor hilarische taferelen.

IMG 8573aa BorderMaker

Onderweg was er met deze hoge temperaturen natuurlijk gedacht aan een aantal rustpunten met een verfrissing.

Bij terugkomst in het clubgebouw konden de organisatoren gaan rekenen, om uiteindelijk een aantal winnaars aan te wijzen.

IMG 8688aa BorderMaker

Vervolgens kon men genieten van een overheerlijke bbq, tussendoor werd er door de liefhebbers gekeken naar de finale van het WK voetbal en verbleef de rest van het gezelschap aan de rand van het water op het terras.

IMG 8590aa BorderMaker

Het was een gezellige middag, waarbij weer vele anekdotes voorbij kwamen.

IMG 8594aa BorderMaker

Op naar het volgende jubileum, dan zullen wij zien wat de organisatoren weer voor leuks kunnen bedenken voor een geslaagde bijeenkomst.