mid003 Custom

Op dinsdag 23 juni vanaf 20.00 uur tot ongeveer 24.00 uur organiseert boekhandel Plukker samen met Lumiere een screening van de allernieuwste Scandinavische tv-series.

Tijdens deze screenings kunnen de eerste afleveringen van drie nieuwste Scandinavische series bekeken worden, series die nog niet in winkels te koop zijn. De Midzomerscreenings zijn gratis toegankelijk en exclusief bij 6 locaties in heel Nederland te zien, waaronder boekhandel Plukker in Schagen.

Op dinsdagavond 23 juni zal het CultuurCafe van boekhandel Plukker worden omgetoverd tot een filmzaal. Op groot scherm zullen voor de liefhebbers van Scandinavische series de allernieuwste tv-series vertoont worden. De eerste afleveringen van de series; Acquitted, Arne Dahl en Blue eyes zullen worden getoond.

“Arne Dah” is een spannende misdaadserie met interessante karakterrollen gebaseerd op de misdaadboeken van Arne Dahl. “Acquitted” is een tiendelig Noors drama van de schrijver van ‘Those Who Kill’, en de regisseur van ‘Lilyhammer’. Over een succesvol zakenman die vroeger is vrijgesproken van een misdaad en daar nog steeds onder lijdt. “Blue eyes” is een tiendelige dramaserie en gaat over politiek, extremisme en geweld in Zweden.

Lumiere is de distributeur van succesvolle series als The Killing, Borgen, The Bridge. Meer informatie over series en viewing via: www.boekhandelplukker.nl of via http://zomer.lumiere.be/

De toegang tot deze exclusieve avond, met een drankje, is gratis. Wel opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het aantal plaatsen is beperkt.