Daan-in-de-ruimte55

Vanaf 1 oktober is het feest bij Pagina Plukker boek-kado in het Makado te Schagen, want dan begint de Kinderboekenweek met het Thema “Feest!”.

Zaterdag 4 oktober, vanaf 12.00 uur wordt er een Kluitman kinderknutsel middag georganiseerd op het kleine pleintje voor Pagina Plukker. Woensdagmiddag 8 oktober, vanaf 14.00 uur kunnen er cupcakes versierd worden en kan er gekleurd worden uit de mooiste kleurboeken. Kinderen kunnen een kleurplaat ophalen en meedoen aan de kleurwedstrijd. Voor oudere kinderen is er een schrijfwedstrijd georganiseerd. Er zijn mooie prijzen te winnen.

Tijdens de Kinderboekenweek krijg je het leuke boek van Harm de Jonge gratis bij besteding van 10 euro aan boeken. Het prentenboek van de Kinderboekenweek “Fabian’s feest” is voor 6,95 te koop. De kleurplaat voor de kleurwedstrijd en de formulieren voor de schrijfwedstrijd kunnen opgehaald worden bij Pagina Plukker. Inzendingen voor de schrijfwedstrijd en de kleurplaat kunnen tot 15 oktober worden ingeleverd.

Tijdens het Kluitman kinderknutsel cafe op 4 oktober kan er een Spuit Elf Brandweerauto geknutseld worden, een Daan in de ruimte ruimteschip en Fee fleur toverstafjes. Natuurlijk zijn ook de kinderboeken verkrijgbaar van deze figuren. Cupcakes versieren vindt woensdagmiddag 8 oktober op het pleintje plaats, vanaf 14.00 uur.

Toegang is gratis en alle kinderen zijn van harte welkom.