opening 1 640x480

Om de opening van het nieuwe filiaal van boekhandel Plukker in het Makadocentrum te vieren organiseert Pagina Plukker vrijdag 4 en zaterdag 5 juli een weekend met activiteiten en aanbiedingen.

Topauteurs komen naar het Makadocentrum om hun nieuwe boek te presenteren en om met hun lezers kennis te maken; Inge Ipenburg, Loes den Hollander en Simone vd Vlugt. Daarnaast vinden er demonstraties Band-it Loom en Zentangle plaats en is er live muziek en een drankje. Pagina Plukker is vanaf 1 juli geopend in het Makadocentrum.

Op vrijdag 4 juli is er vanaf 16.00 uur de mogelijkheid voor een gratis interieuradvies van Martijn de Wit en vindt de presentatie van zijn unieke interieurboek gemaakt met Piet Boon plaats. Daarnaast live muziek en een openingsborrel.

Zaterdag beginnen de festiviteiten in het Makado vanaf 13.00 uur met auteur Inge Ipenburg. We kennen haar allemaal door haar rol van Martine Hafkamp in de beginjaren van GTST. Nu schreef ze haar eerste spannende literaire thriller met een actrice in de hoofdrol. “Het gerecht” een boek dat zeer wordt aangeraden door onze boekverkopers.

Om 15.00 uur komt Loes den Hollander. In maart verscheen haar nieuwste thriller Schijnvertoon. Deze gaat over een aanrijding, een misverstand, een moord. De in Wieringerwaard wonende Loes den Hollander is uitgegroeid tot een van de meest gelezen auteurs van literaire thrillers.

Vanaf 16.00 uur presenteert Simone van de Vlugt haar allernieuwste psychologische thriller die 24 juni is uitgekomen. “Vraag niet Waarom?” In deze thriller wordt op het parkeerterrein van een Alkmaars winkelcentrum een vrouw neergestoken.

In de middag vanaf 14.00 uur vinden er op het kleine pleintje van het Makado voor Pagina Plukker demonstraties plaats van het populaire Band-it Loom, het maken van armbanden, sleutelhangers en nog veel meer. Ook vindt er een demonstratie plaats van Zentangle. Zentangle is een kunstvorm, en tegelijkertijd een meditatie, ontwikkeld door artieste/calligrafe Maria Thomas en meditatie-monnik Rick Roberts in de Verenigde Staten.

Er is live-muziek en een drankje. Voor nadere info zie www.boekhandelplukker.nl