Biebbouwers Bouw een raket BorderMaker

De bibliotheek heeft een prachtige uitdaging voor kinderen die gek zijn op Minecraft: BiebBouwers. Deelnemers tussen de 9 en 14 jaar krijgen iedere maand een bouwopdracht die ze thuis kunnen uitvoeren. Alleen of samen, wat zij zelf het leukste vinden. Daarna sturen ze een screenshot of een filmpje van hun bouwwerk op. De jury bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar krijgt een geweldig Minecraft bordspel cadeau.

Meedoen

De opdracht van april is: bouw een raket of ruimteschip waarmee Edo meerdere jaren door de ruimte kan reizen zonder zich te vervelen. Vergeet niet dat hij bouwmaterialen, planten en dieren moet meenemen om een nieuwe beschaving op te bouwen wanneer hij een geschikte planeet gevonden heeft. Het instructiefilmpje staat op de website: www.kopgroepbibliotheken.nl

Foto’s of filmpjes van het bouwwerk moeten voor 26 april opgestuurd worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Uiteraard voorzien van naam, leeftijd en woonplaats.