Verhalenboek voor en achterkaftaa

Met blijdschap geeft Dick Stammes u kennis van de geboorte van zijn gloednieuwe boek: Het Groot Nierupper Verhalenboek.

Ondertitel: De honderd mooiste verhalen van Nieuwe Niedorp.

De bundel is een verzameling van nieuwe en oude verhalen en hiermee is de verhalencyclus helemaal compleet. Het bijzondere hiervan is ook dat aan de oude verhalen nieuw materiaal is toegevoegd. Vorig jaar zijn op Facebook vele dorpsverhalen gezet waar mensen op konden reageren en aanvullingen geven. Zo ontstonden verrassende verhalen met nieuwe invalshoeken over de dorpsgeschiedenis.De verhalen in het Groot Nierupper Verhalenboek vertellen over de ziel van Nierup. De ziel die gevormd wordt door de zielmakers van een dorp. De inwoners met hun eigen unieke levenswijze, uitspraken, verhalen, karakter, humor, gekte, onbezonnenheid, wijsheid, originaliteit, betrokkenheid en inzet voor de gemeenschap.

Laat u meevoeren door de grappige, ontroerende en herkenbare verhalen van unieke mensen en u zult merken dat, hoezeer alles ook verandert, hun ziel gewoon doorleeft. Alsof de tijd stilstaat en niets verandert, terwijl alles verandert. Alsof even alles nú gebeurt.

BESTELLING EN VERKOOP

De verkoop van het boek vindt plaats op zaterdag 23 maart, 16.00 – 17.00 uur in de Prins Maurits en op zondag 24 maart, 11.00 – 12.00 uur in de Roode Eenhoorn.

Als u het boek vóór 15 maart bestelt is de prijs slechts €15,-. Er ligt dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar voor u klaar van het boek van 200 pagina's.

Uw bestelling tot uiterlijk 15 maart via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen : 06-10602312

U bent van harte welkom aan de stamtafels van de Prins Maurits en de Roode Eenhoorn op 23 en 24 maart in Nierup.

Tot dan!