IMG 1940aa BorderMaker

Voor het zevende jaar op rij heeft Plaza Hugo (Snack-Eethuis Hugo) aan de Middenweg in Heerhugowaard-Noord een plek weten te veroveren in de landelijke Cafetaria Top 100.

De uitslag werd maandag j.l. bekend gemaakt op een speciale avond met alle genomineerden.

Dit jaar is Plaza Hugo net als een aantal voorgaande jaren als beste Cafetaria uit de bus gekomen van het gebied in Noordelijk Noord-Holland. 

Dit jaar was er een stijging van maar liefst 14 plaatsen naar boven in de Top 100. Stond men vorig jaar nog op een 87e plaats, dit keer kwam de zaak als 73e op het grote scherm voorbij in de goedgevulde zaal.

Mirjam, Jan en het hele team werken er het hele jaar hard aan, om het de klanten naar de zin te maken in de prachtige zaak aan de Middenweg in Heerhugowaard-Noord.

De zaak heeft onlangs een andere naam en uitstraling gekregen en gaat nu verder onder de naam Plaza Hugo. De klanten zijn zeer tevreden over deze veranderingen.

Een plaats in de Top 100 geeft ook een meerwaarde aan het bekende bedrijf aan de Middenweg in Heerhugowaard.

De Cafetaria Top 100 is een onafhankelijke ranglijst van topcafetaria’s, samengesteld door het vakblad Snackkoerier (een uitgave van Reed Business). In de periode tussen mei en september krijgen de ondernemers onverwachts bezoek van de jury, soms komt er ook een mistery guest, die de zaak bekijkt op een anonieme manier. 

Namens PeWi's Nieuwspagina feliciteren wij Plaza Hugo met deze geweldige prestatie.