guda tuin met hond Custom

Dierenshop.nl is genomineerd voor de Thuiswinkel award.

Dierenshop.nl is 12 jaar geleden opgericht door Guda Ros-Zeeman, die toen al 20 jaar eigenaar was van dieren/ruitersport speciaalzaak Zeeman. 5 jaar later heeft ze de fysieke winkel verkocht en is verder gegaan met de webwinkel Dierenshop.nl. Deze webwinkel verkoopt over het algemeen gespecialiseerde dierenartikelen die moeilijk verkrijgbaar zijn in de dierenwinkel, oa, omheiningsystemen, hondenbuggys, hondenzwemvesten en brillen, verjaagsystemen enz. De dierenshop.nl heeft een eigen magazijn , producten die voor 11.00 uur worden besteld worden die dag verzonden.

In november afgelopen jaar is er een geheel vernieuwde Dierenshop.nl online gegaan, deze hele nieuwe webwinkel voldoet aan alle veiligheidseisen voor betalingen en klanten informatie. Tevens heeft Guda de dierenshop uitgebreid met meer niche webshops, oa, hondenbuggys.nl, steenmarterverjagen.nl, katten-verjagen.nl. Alle deze winkels hebben het webshop keurmerk, en ook vind er door een extern bedrijf een klanten beoordeling plaats.

Nu is de Dierenshop.nl genomineerd door de Thuiswinkel organisatie, voor de Thuiswinkel Award. Wie de prijs uiteindelijk wint is aan het publiek, stem op ons door de op de onderstaande link te klikken.

https://awards.kiyoh.nl/enquete/dierenshop_nl/

U kunt nog stemmen tot 27 februari, op 10 maart wordt bekend gemaakt wie deze Award heeft gewonnen. Voor de stemmers is er kans om een Sonos Play 1 speakers te winnen aangeboden door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards.