CUMhgL8WwAEMyIs.jpg largebb

Op uitnodiging van de Bedrijvengroep Niedorp kwamen ondernemers donderdagavond samen om een seminar Cybercrime bij te wonen.

In een goed gevulde zaal van De Vriendschap in ‘t Veld was het podium deze avond voor ex-hacker Stan Hegt, tegenwoordig is hij Manager Risk Consulting bij KPMG.

Ondergetekende had hem reeds eerder horen spreken op een andere bijeenkomst, maar ook deze keer wist hij weer volop te boeien met zijn uitleg over de grote wereld van de Cybercriminaliteit.

De aanwezige ondernemers kregen een kijkje in de keuken van deze groeiende ciminaliteit. Er kwamen voorbeelden naar voren en daar werd een beeld geschetst van de mensen die achter deze vorm van criminaliteit schuil gaan. Het zijn erg geslepen personen.

Op deze vrijdag na de bijeenkomst, zullen de ondernemers waarschijnlijk de verschillende soorten beveiligingen en de manier van werken nogmaals onder de loupe gaan nemen.

Met de ingewonnen kennis van donderdagavond kan dit nooit kwaad.

De avond werd door de Bedrijvengroep Niedorp georganiseerd in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen dat op het Bedrijventerrein Winkelerzand in Winkel van toepassing is.