foto euronics rob leguit winkelpand Custom

Euronics Rob Leguit is straks niet meer.

Profiteer van de opheffingsuitverkoop.

Euronics Rob Leguit gaat per 1 januari 2016 haar deuren sluiten. Na 70 jaar bestaan komt er een einde aan de zo vertrouwde elektro zaak in Nieuwe Niedorp. Vanaf dinsdag 24 november begint de opheffingsuitverkoop.

Rob en Mieke Leguit hebben al ruim de gepensioneerde leeftijd overschreden. “Het is tijd om met pijn in ons hart er mee te stoppen”, aldus de eigenaars.

Zij bedanken hun medewerkers Daniël van der Winden en Remi Broertjes die al jaren lang het gezicht van het bedrijf zijn. Het personeel heeft inmiddels een andere werkkring gevonden bij collega bedrijven. “Wij en ook onze klanten zullen ze missen”, aldus de eigenaars. Het hele team heeft zich altijd volledig ingezet voor hun klanten, zij hadden nazorg en service hoog in het vaandel staan.

Rob, Mieke en medewerkers willen hun klanten bedanken voor het jarenlange vertrouwen dat zij in het bedrijf hebben gesteld.

Collega bedrijf Jan Groot Elektro in Schagen is bereid gevonden om alle nazorg op zich te nemen. Voor eventuele informatie over nazorg en serviceadressen kunt u terecht op de website robleguit.nl

Euronics Rob Leguit mag dan wel straks uit het straatbeeld verdwenen zijn maar Rob en Mieke zullen nog wel te vinden zijn in het juweliers bedrijf dat door dochter Tilly zal worden voortgezet.

euronics opheffing4a Medium