Aanleg foto 002aaa BorderMaker

Gratis aanmelden kan nog tot en met 26 oktober 2022

Glasvezelcampagne in voorheen gemeente Niedorp met groot succes afgerond!

Goed nieuws!

Na een succesvolle glasvezelcampagne in Barsingerhorn, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, De Strook, 't Veld, Verlaat, De Weel, Winkel en Zijdewind gaat DELTA Netwerk binnenkort starten met de aanleg. Op dit moment zijn we nog in overleg met de gemeente. Zodra er meer bekend is, informeren wij alle inwoners. Inwoners die nog geen glasvezelabonnement afgesloten hebben, krijgen nog tot en met 26 oktober om een abonnement af te sluiten.

Inzet van ambassadeurs en lokale partijen onmisbaar

Sonja Jansma, projectleider bij DELTA Netwerk “Tijdens de campagne is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs en lokale verkopers hebben er alles aan gedaan om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste week was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!”

Alle woningen een glasvezelaansluiting

Alle inwoners in Barsingerhorn, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, De Strook, 't Veld, Verlaat, De Weel, Winkel en Zijdewind die in aanmerking komen voor glasvezel van DELTA Netwerk worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws. Omdat er voldoende animo is willen we zoveel mogelijk adressen aansluiten op ons glasvezelnetwerk. Op deze manier zijn alle woningen direct klaar voor de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat namelijk maar één keer open. Wel is het zo dat men pas gebruik kan maken van de glasvezelaansluiting wanneer een glasvezelabonnement is afgesloten.

Hoe stap je over naar glasvezel?

Inwoners kunnen meer informatie vinden op deltanetwerk.nl, een bezoek brengen aan het Glasvezel Informatiepunt aan het Omtaplein 5 in Wieringerwerf of binnenlopen bij een lokale verkoper.

Wie is DELTA Netwerk?

Wij zijn DELTA Netwerk, onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo'n 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 25.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet.