3673764 1 org

Verkiezing Ondernemer van het Jaar en Ondernemerspakket 2019 – Bedrijvengroep Niedorp

De verkiezing Ondernemer van het Jaar 2019 wordt dit jaar wederom georganiseerd door de Bedrijvengroep Niedorp. Zoals wij al eerder bij u bekend hebben gemaakt zijn de genomineerde bedrijven dit jaar Van Dam Autoscooters uit Winkel, Autobedrijf Strijder uit Kolhorn, Autobedrijf Landman uit Winkel, P. de Maaijer Maai en Groenvoorziening uit Winkel en Loonbedrijf K. van der Geest uit Lutjewinkel.

De genomineerden van de verkiezing zullen net als voorgaande jaren iets extra’s ontvangen. De leden van de Bedrijvengroep Niedorp hebben de kans gekregen om iets speciaals van hun bedrijf aan te bieden voor de winnaar. Dit samen noemen wij het Ondernemerspakket. Het Ondernemerspakket is samengesteld door de volgende leden: FixmyBody, Schildersbedrijf en Autospuiterij Groen, Friesland Campina Cheese, Ruiter en Dier Zeeman, Garage & LPG Inbouw Ger Bruin, Klaverkaas en Architectenbureau Marije Boon.

Tevens willen wij de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp aankondigen. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op dinsdag 7 januari 2020 de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp vanaf 20.00 uur. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt de winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2019 bekend gemaakt maar ook wordt het Ondernemerspakket uitgereikt welk wordt aangeboden door leden van de Bedrijvengroep Niedorp.

Daarnaast zal de Rabobank deze avond de Rabo Startersprijs uitreiken.

De stemming verloopt uitsluitend via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl en is geopend vanaf maandag 9 december t/m 31 december 2019.