verkiez002 BorderMaker

A.S. de Boer BV uit ’t Veld

Het bedrijf A.S. de Boer BV uit ’t Veld is actief op vele vlakken, denk daarbij bijvoorbeeld aan de aardappelen, tulpen en kool die ze telen. Ooit heel klein begonnen zijn ze tegenwoordig een begrip geworden in hun branche.

De werkzaamheden worden gedaan in een goed arbeidsklimaat, waar de modernste apparatuur wordt gebruikt. Omdat ze werken in een voedselketen is er altijd wel iets te doen. Men is wel afhankelijk van een aantal factoren van buitenaf, bijvoorbeeld het weer en de markt, want als er veel aanvoer is, dan is de prijs lager.

Omdat ze in de omgeving van de bedrijfspanden eigen land hebben is de aanvoertijd van het land naar de hallen kort. Volgens één van de broers heeft het bedrijf een goed bezette arbeidsfilm.

Anno 2018 zijn er ook enkele kinderen van de oudere generatie werkzaam in het bedrijf. De gebroeders de Boer zijn blij met de nominatie voor de Ondernemer van het jaar.

Bij A.S. de Boer BV is men ook druk bezig om duurzaam te ondernemen, daar wordt veel geld en energie ingestopt.

Tijdens een rondgang in het bedrijf werd duidelijk dat er heel veel gebeurt bij deze onderneming, die onlangs nog enkele mooie panden voor het personeel heeft neergezet.

In de eigen koelingen staat op dit moment een grote voorraad kool, die van bovenaf gezien er heel “rijk” uitziet.

Op de vraag waarom ze ondernemer van het jaar moeten worden antwoorden ze met ”Dat is niet aan ons, wij handelen met Noord-Hollandse nuchterheid naar eer en geweten en doen er alles aan om alles zo goed mogelijk te regelen.

Naar de stembus