IMG 0627aa BorderMaker

Vandaag gingen wij bij een Sarah langs, die even op een andere locatie was te vinden dan thuis.

Ellen is door omstandigheden die te maken hebben met Corona, al meer dan een week te vinden op een camping in onze eigen omgeving.

Alle drie haar zonen zijn werkzaam in de binnenvaart en ze zijn af en toe eens thuis. Nu wilde één van de zoons thuiskomen, omdat hij getroffen was door het Corona-virus, Dat was voor Ellen het teken om met haar man Peter, met de caravan op een camping haar 50e verjaardag te gaan vieren.

Natuurlijk ontbraken de pop en het spandoek niet bij hun plek op de camping. Ellen is de goedlachse gezellige dame die iedereen uit het verleden zich nog wel weet te herinneren, toen ze in de zaak van Bakker Zander werkte aan de Winkeler Dorpsstraat, waar ze trouwens ook haar man ontmoet heeft.

De van oorsprong uit Lutjewinkel afkomstige Ellen, woont meer dan het grootste deel van haar leven in Winkel. Ondanks dat ze haar verjaardag niet kon vieren, voelde ze zich toch wel jarig.

Mocht u Ellen de komende tijd toevallig ergens zien, feliciteer haar dan even.

Ellen van harte en nog vele jaren in goede gezondheid en ik hoop dat de komende nachten niet te koud zijn op de camping.