2008pw

Zes weken lang ga ik op deze plek dagelijks een stukje over de geschiedenis van PeWi’s Nieuwspagina vertellen.

Aangezien de Weblog van een commerciële partij was, werd er steeds meer mogelijk om te plaatsen, toch had het ook beperkingen, want omdat het gratis was, kwamen er toen ook al ongevraagde reclames naar voren, gelukkig wist ik deze te beperken op mijn Weblog.

In die tijd werden ook de eerste kermisfoto's gemaakt. Het eerste jaar een klein aantal, maar daarna werden er soms wel 300 tot 400 foto's gemaakt.

Het was de tijd dat Hyves net een beetje begon op te komen, dus was ik op dat moment heel origineel, om kermisfoto's meteen online te zetten. Na elke kermisavond/nacht werd de computer nog even opgestart en de leukste foto's geplaatst, nadat ze aan een grondig onderzoek waren blootgesteld, want iedereen moest er goed op staan en dat viel later op de avond niet altijd mee, om alle personen goed vast te leggen.

Om overal bij te kunnen zijn, werden er korte nachtjes gemaakt bij die evenementen. Het was de tijd, dat ik gewoon nog een full-time baan had op kantoor.

Morgen vertel ik over een belangrijke gebeurtenis in mijn leven, waardoor ik heb gekozen, om van de Website mijn volledige werk te maken.