IMG 7728aa BorderMaker

Nog even en dan ligt het jaar 2016 weer achter ons.

Een jaar waar veel gebeurde op het wereldtoneel. Er waren mooie en minder mooie momenten. Iedereen zal zijn eigen herinneringen hebben aan het afgelopen jaar.

Het Niedorper Triathloncomité kijkt terug op een prachtige dertigste editie. Bij de heren wist Omar Brons zijn kwartet vol te maken, terwijl bij de dames Eline Lute-Kuin op het hoogste treetje mocht klimmen. De winst bij de trio’s viel wederom in handen van “De Snelle Jongens” die daarmee hun naam eer aan deden. Ook stonden een fiks aantal oud-winnaars aan de start en zij zetten ook nog steeds hun beste beentje voor. Maar ook dit jaar bleek weer waarom de Nierupper triathlon zo ongekend populair is geworden, want de grote deelname van lokale en regionale sporters maakt het evenement een feestje. Daarnaast kan het organiserend comité altijd rekenen op de hulp van vele vrijwilligers en sponsors. Het enthousiasme van al deze mensen motiveert het Triathloncomité om elk jaar weer een mooi en verbeterd evenement neer te zetten.

Je raadt het al… Ook in 2017 zal er weer een triathlon in Nieuwe Niedorp georganiseerd worden. Dit jaar zal die plaatsvinden op woensdagavond 5 juli. De inschrijving zal dit jaar geopend worden op vrijdagavond 3 februari om 20.00 uur. Zet dit alvast in je agenda, want wij verwachten dat de startlijst weer snel gevuld zal zijn.

Wij wensen iedereen hele fijne Kerstdagen en een sportief 2017!

Triathloncomité Nieuwe Niedorp

Mark Helder, Peter Broersen, Sietse Hooijberg, Ruud Sweep, Remco Nobel, Christiaan Schipper, Edwin Feller, Niek van Langen en Jan Willem Sepers