IMG 7126 BorderMaker

Voor de 2e keer organiseerden Golfbaan en Golfvereniging Regthuys in Winkel een verwendag voor leden.

Zaterdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur waren er in het clubhuis gratis drankjes en hapjes, en buiten stond een koek en zopie tent met snert, broodjes knakworst en gluhwein. Er waren diverse aktiviteiten waaraan de leden mee konden doen. Een 9 holes stableford wedstrijd op de par-3 baan waaraan 80 leden meededen. Jan Koopman en Joke van der Voort deelden de eerste plaats met 21 punten. Gedeeld 3e werden Gerard Worm, Sander van Bilsen, Otto Zwart, Marcia Bosch en Arnold Taanman met 20 punten. Allen ontvingen een prijs.

Absolute uitblinker was Sander van Bilsen die een hole in one sloeg op hole 7. Tevens had hij de neary op hole 2. De andere nearies werden geslagen door Jelle Westra, Otto Zwart en Edwin Russer. Op de putting-green werd een wedstrijdje gehouden in putten over 6 holes. Eerste werd Walter Bes, gevold door Gregory Bolten en Jan-Luc ter Heide. Op de chipping-green moesten 4 holes van buiten de green uitgeholed worden. Tineke Spruit was de enige die in acht slagen rond was. Zeven spelers hadden negen slagen nodig. Door loting werden Wilma Raymakers en Tejo Papendorp gedeeld tweede.

Op de driving range moest men proberen 5 ballen in een netje te slaan op 50 meter afstand. Evert van Buuringen was de enige van de 59 deelnemers die twee van de vijf ballen in het netje kreeg.

De 120 aanwezige leden hebben genoten van deze dag en hopen op een herhaling het volgend jaar!