DSC 6797 BorderMaker

Zondag 10 december was het tweede vaantjestoernooi.

We hebben onwijs goede resultaten behaald. Ryan haalde zijn gele vaantje en is hard op weg naar oranje. Keano haalde in een keer zijn gele vaantje met fighting. Dat is al een enorme prestatie. Daarbij haalde hij met duosystem met Sammy-Jo ook samen in één keer een geel vaantje. Ook Iris en Thijs haalde met duosystem meteen hun gele vaantje. Hierbij zijn ze de eerste 4 personen in Noord-Holland die hun gele vaantje met duosystem hebben behaald. Iris en Thijs hebben op fighting ook zware partijen bevochten waarbij ze hun eerste witte vaantje hebben gehaald.

DSC 6313 BorderMaker

Thijs hoeft nog maar 4 punten voor zijn gele vaantje. Coen Tijsen heeft op fighting zijn gele vaantje dik binnen! Meddox, Marijn en King hebben hun eerste vaantje ook met Fighting binnen. Ook zij deden het onwijs goed. Meddox en Marijn deden ook mee met duosystem en ook daar haalden ze hun eerste witte vaantje. Mathijs draaide super op het onderdeel fighting, waar hij alle partijen won.

DSC 6326 BorderMaker

Ondanks dat hij het flink zwaar had haalde hij in 1x zijn gele vaantje. We zijn weer bijzonder trots op onze leerlingen en kijken uit naar jullie prestaties ophet volgende toernooi! Maandag 18 december wedstrijden gedraaid op de Budocompetitie in Alkmaar. De eerste gezamenlijke wedstrijdronde van Shi-Sen-Do, Bushido en Budo Yujo. De eerste ronde betroffen judowedstrijden. Onze kanjers hebben gestreden als tijgers.

DSC 6496 BorderMaker

Er waren bij de leerlingen wel wat onduidelijkheden met de judoregels. We zijn weer bijzonder trots op onze leerlingen die allemaal met een prijs naar huis zijn gegaan:

1e prijs voor: Merel, Thijs en Britt.

2e prijs voor: Mathijs, Iris en Joris.

3e prijs: Annika, Keano, Sammy-Jo en Jorn.

DSC 6794 BorderMaker

Voor meer informatie bezoek onze website:www.budoyujo.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSC 6798 BorderMaker

Ook kunt u bellen met onze contact persoon Marinus Hamelink: 06-15151619

Foto's: Ingezonden