Double You See Medium

Op 02 april 2016 om 19.30 uur zal Double You See in “Theater de Engelenburgh” een concert geven in het intieme theater van Hoeve Engelenburgh te Nieuwe Niedorp.

Double You See bestaat uit vier muzikanten met verschillende achtergronden, allen uit West-Friesland. Lia van der Aart, Simone Zuurbier, Gerard Engel en Dirk-Jan Zuurbier brengen muziek met een zeer afwisselend repertoire. Een mix van stijlen en creatieve mogelijkheden, covers met respect voor de componist. Zij spelen heel graag op bijzondere locaties en waren dan ook blij verrast toen zij kennismaakten met de intieme uitstraling van het theater boven in Hoeve Engelenburgh. Zaterdag 2 april spelen zij in deze sfeervolle ambiance. Dus naast de muziek van Double You See kunt u ook kennismaken met deze plek.

De combinatie “Hoeve Engelenburgh” en “Double You See” belooft een goede basis voor een avond genieten. Nummers van o.a. Eric Clapton, Edith Piaff, Sting en Blof zullen deze avond passeren. Inloop 19.30. Het concert start om 20.00 uur, de entree bedraagt 10 euro, dit is inclusief een kopje koffie of thee vooraf. Wilt u verzekerd zijn van een plek, reserveer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0224-540597

Kijk voor verdere info op http://www.doubleyousee.nl/

Theater de Engelenburgh

Terdiek 20

1733 JE  Nieuwe Niedorp

Inloop 19.30 uur

Aanvang 20.00 uur

Entree: 10 Euro

Meer info: www.engelenburgh.net en www.facebook.com/engelenburgh