IMG 3988-BorderMaker

De vakantie is weer voorbij, dus we moeten weer volop aan de bak, want er staat weer veel op het programma de komende tijd.

Zaterdagavond 16 april is het Duo-concert met Apollo zoals u reeds eerder kon lezen. Dinsdagavond 19 april komen de kinderen van groep 5 van OBS De Mient een concert met ons samen geven in de Zaal van Café Beentjes. Dinsdag 15 maart komen ze alvast bij Toetti kijken, luisteren en meedoen.

Ben je altijd al nieuwsgierig hoe dat nou is, spelen in een orkest?

Toetti geeft je de gelegenheid om dit te ervaren! We vinden het gezellig om met een zo groot mogelijk orkest muziek te maken en nodigen je daarom uit voor onze meespeelrepetitie. Je kunt op de volgende manieren meedoen:

· Op een blokfluit die je zelf meeneemt.

· Op een slagwerkinstrument van ons.

Je hoeft hiervoor geen ervaring met muziek maken te hebben. Je hoeft je niet op te geven, iedereen is welkom! Als je al een instrument speelt dat in een harmonieorkest hoort, is het ook een mooie gelegenheid eens mee te spelen. Geef je dan wel even op via onderstaand telefoonnummer. De meespeelrepetitie is dinsdag 15 maart van 18.45 tot 19.30 uur in de achterzaal van café Beentjes in Winkel. Om 19.30 uur mogen jouw fans je ophalen en meteen even luisteren. Toetti is het opleidingsorkest van Winkel’s Harmonie. Meer informatie? Ga naar www.winkelsharmonie.nl , ‘like’ onze facebookpagina of bel Marieke Beers, tel. 0224-541979

Donateursactie

Vorige week zijn de brieven uitgedeeld aan de leden voor onze jaarlijkse donateursactie. Huis aan huis zullen wij brieven bezorgen met het verzoek om een vrijwillige bijdrage over te maken naar ons bankrekeningnummer NL85RABO0370955528 t.n.v. Winkel’s Harmonie. Met deze bijdrage maakt u het mogelijk om muziek op het dorp te houden. Natuurlijk betalen alle leden contributie en betalen de leerlingen lesgeld voor de muzieklessen, maar dat is niet toereikend om alle uitgaven te kunnen dekken. Een nieuwe bas kost bijvoorbeeld al gauw zo’n € 8.000,= tot € 10.000,=. Daar moeten we lang voor sparen. Uw bijdrage is dan ook hard nodig om ons instrumentarium op peil te houden, bladmuziek aan te schaffen en de optredens in het dorp te kunnen blijven verzorgen. Daarnaast willen wij graag de jeugd blijven stimuleren om muziek te maken, want samen muziek maken is goed voor de ontwikkeling zoals ook wetenschappelijk is bewezen. Je leert samen werken, naar elkaar luisteren, concentreren, respect voor elkaar, etc. Uw bijdrage, groot of klein is dan ook van harte welkom. Wilt u weten wat Winkel’s Harmonie nog meer allemaal doet, kijk dan eens op onze website www.winkelsharmonie.nl

Serenades

Wij geven graag serenades voor mensen uit Winkel en Lutjewinkel die 50, 55, 60, 65 of nog meer jaren getrouwd zijn. Maar dan moeten we natuurlijk wel weten dat er een echtpaar is die hun jubileum viert. Heeft u familie die graag een serenade van onze vereniging zouden willen krijgen of wilt u eerst meer informatie, neem dan contact op met onze voorzitter via telefoonnummer 0224-541979 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Is er een andere bijzondere gelegenheid waarbij een serenade van ons gewenst is, dan is dat uiteraard altijd bespreekbaar.