IMG 7937 Custom

Even voorstellen:

Wij zijn Team Berggeit, van links naar rechts zie je Anne, Piet, Eva, Manon en Nienke klaarstaan om trainingskilometers te gaan maken, de inzet is dat wij 1 juni 2017 meedoen aan Alpe d’HuZes. Ons doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF kankerfonds, met als tegenprestatie dat wij gezamenlijk de Alpe d’Huez beklimmen. Het KWF verricht onderzoek naar de oorzaak èn de behandeling van kanker. We kennen allemaal wel iemand die in gevecht is met deze vreselijke ziekte of in het ergste geval de strijd verloren heeft.

Ook wij hebben Sebastiaan Berkhout (34 jaar!), nu 3 jaar terug, aan melanoom kanker moeten verliezen. Toen bleek dat Sebastiaan de strijd ging verliezen heeft hij aangegeven dat hij graag wilde dat een ieder die op zijn begrafenis kwam een donatie zou doen aan KIKA Nederland, dit in de hoop dat hij wellicht anderen kon behoeden voor het vreselijke leed dat hem was overkomen.

Om in deze gedachtenis van Sebastiaan te blijven hebben wij besloten mee te doen aan Alpe d’HuZes 2017. Een goed moment om hier mee te beginnen is het jaarlijkse corso, immers de dag in het jaar waar Sebastiaan heel erg naar toe leefde via ‘zijn’ corsogroep. Om geld in te zamelen zijn we 25 september aanstaande aanwezig op het Bloemencorso Winkel www.bloemencorsowinkel.nl, dit op de markt met een aantal hele leuke dingen die we gaan verkopen.

Op de kraam zijn o.a. handmade team Berggeit armbandjes, koekjes, broodplankjes en zakjes met grote tulpenbollen te koop. En kinderen kunnen bij onze kraam geschminkt worden. Alle opbrengsten helpen het team om het streefbedrag te bereiken.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij onze kraam aan de G.J. van Leersumstraat in Winkel. We gaan er wat gezelligs van maken! Laat je verrassen!

Tevens zullen we nog andere activiteiten organiseren om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Volg ons via onze website www.teamberggeit.jouwweb.nl of via Facebook. www.facebook.com/teamberggeit Zo blijf je op de hoogte van hetgeen nog gaat komen en hoe wij persoonlijk toeleven naar Alpe d’HuZes 2017.

Je bent van harte welkom, dus graag tot ziens bij het corso.

Foto: Ingezonden