033 BorderMaker

Ze begonnen ooit met een klein werkstuk, maar naarmate de stukken groter werden groeide ook de schuur mee. De bouwlocatie aan de Nierupper Dorpsstraat was zelfs een jaar veel te klein, daarom werden er partytenten geplaatst om alles en iedereen toch onderdak te bieden. Na dat jaar is de groep verhuisd naar een pand op het Winkelerzand in Winkel en kon de schuur in gebruik worden genomen door een andere bouwploeg.

Bepaalde schuren of loodsen zijn altijd in gebruik door de Floraliagroepen en dan maakt het niet uit welke groep er onderdak heeft, als ze maar onderdak hebben, want dat is heel belangrijk voor de voortzetting van het evenement, want zonder bouwplaatsen is er geen Floralia.

Om langzaam in de stemming te komen van het Bloemencorso in Winkel en de Floralia in Nieuwe Niedorp, zijn wij van start gegaan met een serie over beide evenementen en blikken terug met verhalen uit de afgelopen jaren, u zult dus heel veel leuke foto's voorbij zien komen.

De serie zal alleen op werkdagen worden geplaatst en de berichten over de Floralia en het Bloemencorso wisselen elkaar af.