IMG 4525 640x480-BorderMaker

Weet u het nog?

Jaren geleden kreeg Corsogroep "Op het Laatste Moment" hulp van een bekende Nederlander. Ondergetekende heeft het even opgezocht in het rijke Corso-archief, het was in 1997.

Peter Lusse (Hij speelde Eddy in de serie Vrienden voor het leven) en kwam een weekendje helpen bij de corsogroep "Op 't Laatste Moment" en meteen werden er opnames gemaakt voor een nieuwe serie, de beelden hebben de televisie echter nooit mogen halen.

Als extraatje liep Peter Lusse op zondag mee met de wagen in de optocht.

Peter was niet te gast bij de groep, want er moest wel aangepakt worden en aan het einde van het weekend moest hij ook echt last hebben van "Corso-vermoeidheid" en dat was goed gelukt.

In het verleden gingen de groepen " Op ´t Laatste Moment", "´t Gasstel" en "De Corsomini´s" een flink aantal jaren met elkaar de strijd aan om de hoogste plaatsen in de grootste categorie. In de laatste jaren was het heel vaak stuivertje wisselen tussen de groepen en dat maakte het heel leuk voor het Corso.

Om langzaam in de stemming te komen van het Bloemencorso in Winkel en de Floralia in Nieuwe Niedorp, zijn wij deze week van start gegaan met een serie over beide evenementen en blikken terug met verhalen uit de afgelopen jaren, u zult dus heel veel leuke foto's voorbij zien komen.

De serie zal alleen op werkdagen worden geplaatst en de berichten over de Floralia en het Bloemencorso wisselen elkaar af.