20230630 1543080 002bb BorderMaker

Op weg naar Sarah Jeannette was al snel te zien welke kant ik op moest rijden, want aan de lantaarnpalen waren foto's uit het verleden van haar geplaatst. Jeannette is bij 28 jaar gestopt met tellen, elk jaar was ze voor de zoveelste keer 28 jaar geworden.

Het bleef dan ook al jaren onduidelijk hoe oud deze Sarah nu geworden was, toch kwam er dit jaar een verandering in dat ritueel, want Jeannette mag zich nu ook Sarah noemen, maar dat zou je haar absoluut nog niet geven.

IMG 6038 003 BorderMaker

Ze voelt zich nog niet oud, maar mag zich binnenkort wel Oud noemen, dit is iets om over na te denken.

Natuurlijk duurde het bezoek weer iets langer dan de bedoeling was, want er kwamen steeds nieuwe onderwerpen ter sprake, wist u trouwens dat Jeannette al jaren heel goed is op het groene laken, ze kan volgens eigen zeggen redelijk biljarten, maar ondergetekende heeft haar wel eens een balletje zien stoten en dat valt in de categorie goed.

Binnen op tafel stond een prachtige taart, die vooral binnen moest blijven, want vervoeren naar buiten voor de foto zou tot schade kunnen leiden, er was maar één oplossing, voor iedereen een heerlijk stuk taart en lekker van genieten.

Jeannette geniet van je feestjes de komende tijd.