20230630 115430 002bb BorderMaker

Het is zomaar een bedrijvig weekje voor Sarah Mirjam, want niet alleen zelf bereikt ze de leeftijd van Sarah, ook haar vriendin Petra zag hem al eerder deze week, dus het was een heel gepuzzel wie wanneer een feestje ging geven.

Mirjam viert het gewoon op haar eigen datum en bij vriendin Petra mag ze morgen weer als gast aanschuiven, ook weer leuk. Mirjam is een sportieve dame, want ze was jarenlang actief lid van de zaalvoetbalvereniging Nieuwe Niedorp, daarnaast is ze ook nog steeds regelmatig te vinden op de tennisbaan. De voetbalschoenen heeft ze echter alweer enige tijd geleden ingeruild voor een golfclub. 

In de tuin stond weer genoeg aan poppen en spandoeken, ook was er iemand die aan de dakgoot hing en dat verwees weer naar een bungy-jump avontuur, dat in drie zinnen niet te vertellen is, u snapt dat Mirjam dat zelf haarfijn kan uitleggen mocht u haar ergens tegenkomen.

20230630 114516 002bb BorderMaker

Dan nog even over schoenen op de tweede foto.

Tijdens het bezoek van ondergetekende liep Mirjam op twee verschillende schoenen, om te proberen welke lekker zouden lopen op haar feestje, welke het uiteindelijk zijn geworden is nog niet geheel duidelijk, wellicht kunnen er suggesties worden gegeven nog voordat het feestje van start gaat.

Mirjam van harte en nog vele jaren in goede gezondheid.