IMG 2318bbbb

Afgelopen week heeft IONITY haar eerste locatie met snelladers voor elektrische auto's geopend in Noord-Holland op Bedrijventerrein Agriport A7.

IONITY is een samenwerking van de gehele Duitse automobielindustrie die streeft naar een Europese dekking voor snelladers. Op dit moment exploiteert IONITY 600 laadstations in Europa. Doelstelling van IONITY is om in 2025 7.000 snellaadstations in gebruik te hebben in 24 Europese landen. IONITY faciliteert en levert hiermee een bijdrage aan de energietransitie niet alleen in stedelijke gebieden maar ook daarbuiten.

f7de39e0-61e6-4cf5-99df-c38d716703fdbbb.jpg

De keuze voor de locatie op bedrijventerrein Agriport A7 was snel gemaakt aldus Hugo de Graaf, Rollout manager Benelux van IONITY. De contacten met de eigenaren van de locatie, de exploitant van de nabijgelegen Lunchroom The Foodbox en Robert Kielstra van ECW waren vanaf het begin erg goed en zeer professioneel. De Noord-Hollandse hands-on mentaliteit heeft ervoor gezorgd dat we binnen 3 maanden na aanvang van de bouwwerkzaamheden operationeel zijn aldus Hugo de Graaf van IONITY.

ECW verzorgt het energie netwerk voor alle op bedrijventerrein Agriport A7 gevestigde bedrijven. Het faciliteren en aansluiten van dit project is ons werk. Wij zijn dagelijks bezig de energietransitie voor ons gebied te faciliteren, te versnellen en met ondernemers mee te denken kansen hierin te benutten aldus Robert Kielstra van ECW.