IMG 1754 640x480aaaa BorderMaker

Het duurt niet lang meer tot de Nierupper triathlon van start gaat.

Het buitenwater in De Rijd warmt al lekker op. Meerdere deelnemers en organisatoren zijn al druk aan het trainen geweest in het water. Vanavond zal er ook eens voorzichtig gemeten gaan worden wat de watertemperatuur is.

Op dit moment zijn de leden van het triathloncomité druk doende om de laatste vrijwilligers te regelen en de sponsoren te bezoeken. Ook dit jaar is de medewerking weer hartverwarmend. Graag maken we van de gelegenheid gebruik om nog wat huishoudelijke mededelingen te doen. Indien er wijzigingen zijn in de deelnemers van een trio dan graag even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen met de contactgegevens en geboortedatum van de nieuwe deelnemers. Voor zowel individuele als triodeelnemers geldt dat het startbewijs niet overdraagbaar is aan een andere deelnemer. Dit is vanwege verzekeringstechnische redenen. Bij het afhalen van de startnummers kan om een legitimatie gevraagd worden.

Net als vorig jaar zullen deelnemers die zonder afbericht niet komen opdagen op vijf juli, voor de editie van 2018 worden uitgesloten van deelname.

Ongeveer een week voor de wedstrijd zullen alle deelnemers per mail de deelnemersinformatie ontvangen. Daarnaast zullen ook de volledige startlijsten worden meegezonden.

Uiteraard zullen de lijsten met startnummers ook hier bij PeWi gepubliceerd worden.

Op vijf juli zal de Dorpsstraat vanaf 18.00 uur worden afgesloten voor al het autoverkeer. Vanaf 19.15 uur zullen ook de Oosterweg, Scheidersweg, Westerweg, Leijerpolderweg, De Leijen en de Kanaalweg worden afgesloten.

Houd hier rekening mee als u nog het dorp uit wilt gaan op deze avond. De stremmingen zullen rond 21.30 uur weer worden opgeheven.

Volgende week melden wij ons met de laatste informatie.

Met sportieve groet,

Triathloncomité Nieuwe Niedorp