Flyer doedag 2016nnn

Streetdance zomeroptreden

De streetdance-groepen zijn druk aan het oefenen onder leiding van Monique Kuiper en Kyara Edam. Woensdag 21 juni zal er weer een spetterend zomeroptreden zijn in de Prins Maurits. Thema voor dit jaar is “I wanna dance with somebody”. Heel speciaal dit keer is dat Roy Bezuijen tijdens het optreden een lichtshow zal verzorgen. Hier zijn wij heel blij mee. Om 18:00 uur worden alle kinderen (kant en klaar!) in de Prins Maurits verwacht. Neem zelf iets te drinken mee! Er moet nog even hard geoefend worden! in de afgelopen week is er een mail verstuurd naar alle ouders met het draaiboek voor wat betreft de kleding van de kinderen. Mocht u deze niet ontvangen hebben, laat dit dan even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om 19.00 uur gaat de zaal open en 19.15 uur zal het optreden starten. Iedereen is weer van harte welkom. Wij vragen geen entreekosten, maar tijdens het optreden zal de collectebus weer rondgaan. U kunt daar, naar waarde van het optreden, een eigen bijdrage in doneren. Het belooft een mooi zomeroptreden te worden.

SV Sparta Doedag 2.0

Zoals bekend (of niet) gaat SV Sparta op 21 oktober een Doedag nieuwe stijl organiseren in de Niedorphal. Er hebben zich inmiddels al een aantal geïnteresseerden aangemeld. Het zal een dag worden waarop zeer uiteenlopende informatie te verkrijgen is. De kinderen kunnen de oude en vertrouwde spelletjes doen en de ouders kunnen daarnaast een informatiemarkt bezoeken. Zo zal kinderfysiotherapeut Jeanet van de Kikkersprong van de partij zijn, maar ook de Toetties zullen acte de présence geven.

Verder zal onze streetdancedocent aanwezig zijn om een les of een clinic te verzorgen en zullen Dorine en Albert aanwezig zijn om uitleg te geven over stress bij kinderen. Beide doen dit vanuit een verschillende invalshoek en vanuit een verschillend vakgebied. Bent u een ondernemer en denkt u ouders zinnige informatie te kunnen geven op het gebied van kinderen en opvoeding in de breedste zin van het woord?

Er is nog plek!!

Meldt u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om alvast in de agenda te noteren:

Woensdag 21 juni: zomeruitvoering streetdance SV Sparta in Prins Maurits

Donderdag 29 juni: ophalen oud papier in Winkel en Lutjewinkel

Zaterdag 21 oktober: SV Sparta Doedag 2.0 in de Niedorphal

Kijk op onze website www.svsparta.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .