DSC 5030 BorderMaker

Traditiegetrouw was het weer tropisch warm op deze finaledag van de Interne Competitie van Shi Sen Do/ Budo yujo (bel ons gerust als u een buiten evenement organiseert, dan geven wij de finaledatum van 2018 door. Stralend mooi weer gegarandeerd).

We begonnen de dag met de cursus Clubscheidsrechter. Na het theorie gedeelte volgde 's middags het praktijkexamen tijdens de Interne Competitie. En dat viel nog niet mee! Zoveel dingen waar je tijdens de wedstrijd op moest letten. En nog zag je dingen over het hoofd. Uiteindelijk zijn we allemaal geslaagd en is onze club drie clubscheidsrechters rijker; Frank, Marinus en Ciska. En dan waren er nog de wedstrijden: met de zomerse temperatuur van 28 graden was dit nogal een uitdaging. Maar de resultaten mogen er zeker wezen. Eigenlijk kunnen we zeggen dat iedereen met podiumplaats naar huis kon gaan. Iedereen, behalve de leraren...Maar die hadden dan weer hun clubscheidsrechter certificaat, dus die mogen niet klagen.

DSC 4983 BorderMaker

De podiumplaatsen waren als volgt verdeeld: Marijn en Meddox 1e, Anna en Annika 1e, Iris en Thijs 2e, Joris en Sammy-Jo 2e, Iwan en Eric 2e, Casper en Keano 3e. Na de wedstrijden van vandaag konden we ook een nieuwe clubkampioen aanwijzen. Na een spannende reeks van wedstrijden is Eric onze nieuwe clubkampioen geworden. Met maar een halve punt verschil werd Iris tweede. Vervolgens volgde heel verrassend Joris op de derde plaats, ook weer met een halve punt verschil. We zijn natuurlijk bijzonder trots op alle leerlingen die dit seizoen met de wedstrijden hebben mee gedaan. We hebben gezien dat deze leerlingen het afgelopen jaar flink gegroeid zijn!

DSC 5003 BorderMaker

Voor meer informatie bezoek onze website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook kunt u bellen met onze contact persoon Marinus Hamelink: 06-15151619

Foto's: Ingezonden