IMG 0013aabb BorderMaker

Honderden mensen kwamen zaterdag naar het voetbalcomplex van Nieuwe Niedorp voor de derby tussen de buurdorpen Winkel en Nieuwe Niedorp.

In de eerste helft gingen de ploegen gelijk op en waren er meerdere kansen om de stand flink te veranderen. Het bleef echter 0 - 0 tot aan de rust.

Voetbalvereniging Nieuwe Niedorp had flink uitgepakt op deze zaterdag, zo was het rad van avontuur afgestoft en konden er prachtige prijzen worden gewonnen, die beschikbaar waren gesteld door een groot aantal ondernemers. De opbrengst kwam ten goede van de voetbalvereniging Nieuwe Niedorp.

IMG 0004aa BorderMaker

Na de thee veranderde er lang niets in de stand, tot het moment dat er een bal in het Niedorper doel rolde en Winkel op voorsprong kwam, niet lang daarna volgde het tegendoelpunt voor Nieuwe Niedorp, daarmee kwam de stand weer gelijk en dat bleek uiteindelijk ook de eindstand te worden.

IMG 0007aa BorderMaker

De favoriet voor de aanvang van de wedstrijd was Winkel, maar de heren konden deze rol niet geheel waarmaken.

IMG 0053aa BorderMaker

Na afloop kon er nog volop worden nagepraat over de wedstrijd, tijdens de feestavond die werd gehouden in de kantine van de Nierupper voetbalclub.

IMG 0079aa BorderMaker

Voor het volgende seizoen hoopt men bij beide verenigingen natuurlijk, dat er wederom twee keer een derby op het programma zal staan.

Later komen wij nog even terug op de voorspellingen op deze wedstrijd in een apart artikel.