Screenshot 2016 07 03 at 16.43.17

Het weekend van 25 en 26 juni hebben Frank Beukers en Marinus Hamelink examen gedaan voor hun leraar A examen.

Samen met vier leerlingen, nl. Jeff, Thomas, Bartjan en Ciska reisden zij zaterdag,- en zondag in de vroege ochtend af naar Lelystad. Na de nodige koppen koffie moesten zij een les van veertig minuten geven. Deze les werd beoordeeld werd door examinatoren van buiten de opleiding.

Ook moest iedere leraar vier leerlingen meenemen zodat er een grote groep leerlingen ontstond. Omdat het lesgeven zelf beoordeeld werd was iedere les tot in de puntjes voorbereid en hadden de leerlingen bijna niets te klagen qua lesgeven. Nou vooruit, een paar kleine puntjes; onze leraren gaven conditioneel wel heel zware lessen. Met heel veel informatie... Maar dat mocht de onderlinge pret niet drukken. Daarna werden ze individueel getoetst op hun eigen vaardigheid. Ook hiermee zat het wel goed en ze zijn allebei geslaagd voor hun leraar A diploma.

Frank en Marinus, allebei van harte gefeliciteerd!!

Screenshot 2016 07 03 at 16.44.44

En dan hadden we ook nog heel veel leerlingen die op dinsdagavond 28 juni waren uitgenodigd voor een examen. Met nog een extra oefenavond de maandag ervoor kwamen ze goed voorbereid de mat op, en het resultaat mag er wezen; alle kandidaten zijn deze avond geslaagd! We hebben weer hele mooie examens gezien, en met sommige examens mochten we zelfs meedoen... Alle kandidaten nogmaals van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie slip of band!

De resultaten:

Stefan Peperkamp - Oranje band

Youri Voorrips - Oranje band

Monique Douma - Gele band

Iris Mooij - Gele band

Iwan Voorrips - Gele band

Merel Niemeijer - Gele band, bruine slip

Koen Kalkman - Gele band, blauwe slip

Thijs Niemeijer - Gele band, oranje slip

Annika Apeldoorn - Witte band, bruine slip

Anna Groen - Witte band, bruine slip

Sammy-Jo Nijdam - Witte band, blauwe slip

Noël Koster - Witte band, groene slip

Joris Kalkman - Witte band, groene slip

Kaij Neggers - Witte band, groene slip

Guy Frensch - Witte band, oranje slip

Morris de Moel - Witte band, oranje slip

Gideonon Stedema - Witte band, oranje slip

Marijn Vlam - Witte band, gele slip

Meddox Kranenburg - Witte band, gele slip

Screenshot 2016 07 03 at 16.45.52

Nieuwsgierig geworden?

Budo Yujo is gespecialiseerd in jiu jitsu lessen en eigenlijk leer je drie zelfverdedigingskunsten in één pakket want het judo, karate en aikido zijn ontstaan uit deze meest veelzijdige vorm van Martial Arts. Wij geven les van jong tot oud, recreatief tot wedstrijdgericht in een hele prettige en sociale leeromgeving. Voor meer informatie; kijk op onze website www.budoyujo.nl. Of bel met onze contactpersoon: Marinus Hamelink, 06-15151619

Foto's: Ingezonden